Dziś propozycja wytrawna. "Zielony Koktajl" w kolorze czerwonym :).
Składniki:
- 2 dojrzałe pomidory (lub szklanka koktajlowych)
- 1/2 czerwonej papryki
- 1/4 szklanki mleka kokosowego (lub innego orzechowego, niesłodkiego)
- 1/2 łyżeczki chili lub pieprzu cayenne
- 1 szklanka wody źródlanej lub filtrowanej
- kilka gałązek świeżego koperku lub bazylii
- szczypta soli morskiej lub himalajskiej
Wykonanie:
Wszystkie składniki wrzuć do blendera i miksuj na wysokich obrotach do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki:
- 2 dojrzałe pomidory (lub szklanka koktajlowych)
- 1/2 czerwonej papryki
- 1/4 szklanki mleka kokosowego (lub innego orzechowego, niesłodkiego)
- 1/2 łyżeczki chili lub pieprzu cayenne
- 1 szklanka wody źródlanej lub filtrowanej
- kilka gałązek świeżego koperku lub bazylii
- szczypta soli morskiej lub himalajskiej
Wykonanie:
Wszystkie składniki wrzuć do blendera i miksuj na wysokich obrotach do uzyskania kremowej konsystencji.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz