Biała odmiana popularnego brownies czyli Blondie Brownies, ale nadal wegańska i nadal z fasoli, czyli moje ulubione ostatnio słodkie, roślinne kreacje.
Przepis pod nowym adresem bloga TUTAJ.
Jeśli interesuje cię czym jest erytrol, to pisałam o nim przy okazji przepisu na Czekoladowe Brownies z Czerwonej Fasoli
Bardzo smakowicie to wygląda. Na pewno wypróbuje. Dziękuje za przepis i pozdrawiam serdecznie :)
OdpowiedzUsuńTo ja dziękuję! Pozdrowienia serdeczne również :)
UsuńŚwietnie wygląda ;)
OdpowiedzUsuńDzięki :)
Usuńw osiedlowym groszu jest na prawde sporo rzeczy ale budyniu bez serwatki to jeszcze żem nie widzioł
OdpowiedzUsuńTrzeba szukać :). Pozdrowienia :D
UsuńMoje piecze się już 45 min, a w środku ciągle jest płynne, co robic? :c
OdpowiedzUsuńMoje piecze się już 45 min, a w środku ciągle jest płynne, co robic? :c
OdpowiedzUsuńAgnieszka, mam nadzieję, że ciacho wyszło :). Trzymam kciuki! A czy fasola była dobrze odsączona? To ciasto generalnie nie jest zbyt płynne, nawet przed upieczeniem.
UsuńBlue Almonds a budyń w jakiej formie nalezy dodać do masy?
OdpowiedzUsuńBudyń w formie proszku :)
UsuńWitam. Można ominąć jabłko?
OdpowiedzUsuńAgnieszka, teoretycznie i praktycznie można, ale trzeba byłoby dać większe banany :) i może trochę czymś dosłodzić. Dałabym też 1 łyżkę zmielonego i wymieszanego z 2 łyżkami wody siemienia lnianego, ale to taki pomysł na szybko. Pozdrowienia!
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawy przepis. Zrobię na pewno. Ląduje w zakładkach
OdpowiedzUsuńSuper! Miłego eksperymentowania :)
UsuńCzy budyń to istotny składnik? :)
OdpowiedzUsuńJest dość istotny, ale myślę, że można spróbować zamienić go mąką ryżową i 1/4 łyżeczki wanilii w proszku. Warto poeksperymentować :). Trzymam kciuki! :)
Usuń