niedziela, 3 sierpnia 2014

Arbuz & Kokos Smoothie / Watermelon Smoothie (raw vegan)

Pysznie różowy koktajl z arbuza na mleku kokosowym. Z dużą ilością lodu jest idealny w upalny dzień. 


Składniki:
- 2 szkl. arbuza (pozbawionego pestek)
- 1 dojrzały banan
- 1/3 szkl. płynnego mleka kokosowego
- 1/2 szkl. wody źródlanej
- kilka kostek lodu

Wykonanie:
Miksuj wszystkie składniki i gotowe. Koktajl smakuje pysznie bardzo zimny (można dodać więcej lodu, a mniej wody).

2 komentarze:

  1. uwielbiam koktajl banan-mleko koko, muszę spróbować arbuzowej wersji :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mleko kokosowe i Arbuz to u mnie czołówka ulubieńców :). Więc taki koktajl, aż prosiło się zrobić :).

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF