środa, 6 lipca 2016

Koktajl z Kwiatami Czarnego Bzu / Elderberry Smoothie

To chyba już ostatni dzwonek na zrobienie czegokolwiek z kwiatów czarnego bzu. Zauważyłam, że bardzo popularny jest przepis na owe kwiatki w cieście, ale jakoś nie przypadało mi do gustu smażenie na oleju. Myślałam, myślałam ;) i wymyśliłam, że najprostsze rozwiązanie jest najlepsze i tak powstał pomysł na koktajl, którym się z wam dziś dzielę. Mleko sojowe można zastąpić mlekiem migdałowym.

Przepis znajdziesz na mojej nowej stronie TUTAJ

4 komentarze:

  1. Uwielbiam przetwory z tych kwiatów, ale nie sądziłam że można jeść je na surowo?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja zjadłam :), zobaczymy co się będzie działo w ciągu najbliższych godzin ;)

      Usuń
  2. Wygląda bardzo smacznie i apetycznie! :-)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF