tag:blogger.com,1999:blog-7895489652695335064.post3878911616605095967..comments2024-01-11T17:17:48.997+01:00Comments on Niebieski Migdał | nowy adres | www.niebieskimigdal.pl: Pomarańczowa Konfitura Rabarbar & Chia / Rhubarb Orange Chia JamBlue Almondshttp://www.blogger.com/profile/11968200185492896525noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7895489652695335064.post-28358177376905698582016-07-04T10:48:57.129+02:002016-07-04T10:48:57.129+02:00Przepraszam :). Moje niedopatrzenie. Podzieliłam k...Przepraszam :). Moje niedopatrzenie. Podzieliłam konfiturę i do jednej części dodałam eksperymentalnie syrop klonowy (około 1 łyżki). Ilość należy dopasować do swojego smaku.Blue Almondshttps://www.blogger.com/profile/11968200185492896525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7895489652695335064.post-10679378191603524582016-07-02T14:11:50.741+02:002016-07-02T14:11:50.741+02:00Oryginalna i zapewne bardzo smaczna konfitura : ) ...Oryginalna i zapewne bardzo smaczna konfitura : ) Lubię takie niecodzienne połączenia i ciekawi mnie, jak kwaskowaty rabarbar wypadnie w towarzystwie pomarańczy. Świetnie, że w przepisie użyto zdrowej alternatywy cukru - ksylitolu i nasion chia. Dzięki temu domowa konfitura jest nie tylko wolna od sztucznych dodatków, ale i nabiera korzystnych właściwości zdrowotnych. Mam tylko pytanie, ile dodano syrop klonowego, bo w składnikach nie został ujęty? PozdrawiamAmatorka domowej kuchnihttp://www.malinowynos.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7895489652695335064.post-40024129533128358652016-06-29T15:37:57.853+02:002016-06-29T15:37:57.853+02:00Wygląda bardzo smacznie i apetycznie! :)Wygląda bardzo smacznie i apetycznie! :)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.com